Letar du efter riktigt proffsiga experter som verkligen kan det där med att jobba med bygg och byggprojekt av alla de slag? Experter med både erfarenhet och kunskap nog för att kunna bygga lösvirkeshus lika gärna som de kan fixa den där knepiga renoveringen i en gammal stuga där inte en vinkel är rät. Sådana experter är vi och du kan med fullt förtroende vända dig till oss för att diskutera ditt byggprojekt med oss.

Vi gillar att jobba med bygg

Våra skickliga hantverkare är inte bara välutbildade och erfarna utan de är också verkligen byggentusiaster som gillar sitt yrke och dess alla delar. Anlitar du oss vet du att vi är Effektiv jobba med bygg och att vi kommer att utföra jobbet precis som du vill ha det utifrån givna förutsättningar. Vi kan vara med dig i hela projektet från början till slut och tillsammans med dig hitta de optimala lösningarna på dina behov.

Utbyggnad, tillbyggnad, renovering

Lika väl som vi kan bygga ett hus av lösvirke kan vi självklart hjälpa till med utbyggnader på redan befintliga hus. En utbyggnad kan vara vad som helst från en enkel balkong eller altan till ett extra rum som utökar villans bostadsyta eller kanske ett helt taklyft där vi skapar ett extra våningsplan. Vi kan göra din dröm verklighet vare sig du vill skapa något helt nytt eller renovera köket eller någon annan del av bostaden. Våra skickliga hantverkare kan hjälpa dig med vad du än vill ha gjort inom bygg och de har alla lång erfarenhet av att jobba med trä, snickerier och allt annat som rör byggande och byggkonstruktioner både utanpå och inuti en bostad. Äger du din bostad kan du förmodligen få ROT-avdrag, alltså skatterabatt på arbetskostnaden och självklart hjälper vi till även med detta.